Med nya iZettle tar du betalt med kort I telefonen

Det går fort också. Att komma igång… Naturligtvis går betalningen fort också. På bara 5 minuter kan du vara igång med iZettle. Visst tar det lite längre tid att få kortläsaren, men registreringen är enkel och går jättefort.

Det enda du behöver är dina företagsuppgifter till hands. Med iZettle tar du betalt direkt i din mobil. Ju mer du säljer desto lägre betalningsavgift får du också. Det blir som att driva ditt företag på en smartphone eller tablet. Med snabba och smarta rapporter och underlag till bokföringen så ligger detta system i täten av smarta och funktionella betalningslösningar för företag.

Kom igång utan några som helst åtaganden. Registrerar du dig för iZettle innan den 31 oktober så ger vi dig möjlighet till att ta emot upp till 20 000 kronor utan några som helst transaktionsavgifter. Vi tror att du blir nöjd med vårt innovativa och säkra system, men skulle du av någon anledning känna att iZettle inte är något för dig eller att det inte fungerar tillfredställande. Då är det bara att lämna tillbaka kortläsaren, och vi ger dig pengarna tillbaka utan några som helst fortsatta krav eller kontrakt.

Hur fungerar iZettle?

iZettle är en underbar liten app, där du skapar ett produktbibliotek, och kan hålla koll på allt som rör din försäljning. Sedan är det bara att köra igång. Med iZettle kan du ta betalt med kort eller kontant. Här läser du mera och kommer igång med iZettle.

IZettle gör din iPhone eller iPad till ett kassaregister som uppfyller alla krav från Skatteverket. Prova Gratis i 3 månader!