Nya iPhone 6 och plusvarianten för den som vill ha allt

Den är här nu. För inte så länge sedan släppte Apple sin nya leksak. En fullfjädrad iPhone i sjätte utgåvan. iPhone 6 och iPhone 6 plus.

Detta är en mobiltelefon med alla de funktioner som köparen kräver. En mobiltelefon att leva med, och som står sig stark i den stora mobilmarknadens konkurrenskrig. Telefonen kommer i två olika varianter. En har liten pekskärm på 4.7 tum, och storebrorsan fick en 5.5 tums pekskärm. Om det är viktigt med färgen på din älskade nalle så finns det hör tre olika att välja på. Rymdgrå, Silver eller mera, ”Bling Bling”, stil med Guldfärg. Och visst är iPhone 6 från Apple, ”Bling Bling”.

Här blir vi mättade med funktioner i den smarta iPhone 6.

Med alla de moderna surf funktioner vi lärt oss att gilla, så har naturligtvis nya iPhone WiFi-hotspot funktion. Detta gör att du alltid har en uppkoppling till din laptop även om du befinner dig utanför lokala hotspot områden. Med en 8MP kamera, så blir denna telefon även något av en favorit för hobbyfotografen med sina enkla och snabba funktioner och bra fotoresultat.

En A8 processor med 64-bit OS, gör denna telefon till en av de snabbaste i sin genre. Retina-skärm finns också samt fingerprint läsare, HD-video och en uppsjö av andra funktioner som alla moderna mobiltelefoner har idag. iPhone 6 är ett kraftigt tillskott till Apples arsenal av sin succé serie i iPhone serien, och kan nu köpas i alla ansedda mobiltelefon butiker och online butiker runt om i Sverige. Vill du vara senast och hetast i poppissfären så knallar du och fixar en iPhone 6 från Apple.