iOS 8.1 är här, och en del vassa nyheter presenteras

Apple har släppt iOS 8.1 för iPhone och iPad och iPod Touch. Med nya funktioner ska detta operativsystem bli populärare än någonsin. Några av de mest väsentliga nyheterna är kommunikationsmöjligheterna som utgörs av funktionerna Continuity och Handoff. Dessutom så har det fixats en hel del buggar som utvecklarna informerats om av sina lojala och snälla användare.

Kamerarullen är också tillbaka om du inte gillar iCloud-biblioteket. Den amerikanska funktionen Apple Pay är också automatiskt aktiv, men fungerar ännu så länge bara med amerikanska banker och butiker. Anledning till den automatiska aktiveringen kan vi tro ligger i en mycket snar införsel av internationella betal och bankfunktioner.

Lite nyheter i Apple iOS 8.1

  • Nya funktioner för bildhantering
  • Samarbetsfunktion mellan kamerarullen och iCloud-bildbibliotek
  • Varningar och meddelanden har nya funktioner och mindre buggar
  • Nya inställningar för mobildata och bättre WiFi-prestanda
  • Nya möjligheter för appar att nå bakomliggande information
  • Förbättrad stabilitet och ljudkvalitet
  • Problemfix för vidare iOS uppdateringar

Alla nya funtioner och förändringar får tyvärr inte plats här, så detta ska bara ses som ett litet axplock av vad som egentligen har gjorts för att förbättra detta populära operativsystem i mobilvärlden.

Vill du vara säker på att detta system passar din telefon eller surfplatta, så finns det information att tillgå genom att läsa de systemkrav som krävs för att använda detta operativsystem för moderna telefoner och surfplattor. Naturligtvis så är också denna version steget bättre och mera kompatibel med din dator, under förutsättning att denna har ett operativsystem från Apple.

För att få reda på alla de förändringar som skett sedan den senaste gången det släpptes en uppdatering till detta system, kan du enkelt klicka vidare här. Hittar du inte vad du söker, så finns det på denna sida en uppsjö med vidare länkar som säkert ger dig den information du behöver.