Den smarta lilla knappen, Flic, som gör din vardag enklare

Knappen Flic, är en svensk innovation som är anpassad för det moderna samhället där det mesta kan styras digitalt. Flic-knappen kan vara en trendig liten pryl för de yngre och moderna som vill ha det senaste, såväl som för äldre människor som vill ha enkelhet och säkerhet i sin vardag.

Med den nya Flic-knappen kan du göra många saker med ett enda litet knapptryck. I första hand så är Flic-knappen något som är specialanpassat för att kunna styra din telefon, ge dig vägbeskrivningar eller bara ta ett fotografi med dig själv och dina vänner på ett enkelt sätt. Flic-knappen kan dock göra mycket mera.

Vad den nya Flic-knappen kan göra för att förenkla människors vardag

Med Flic-knappen kan du exempelvis enkelt placera den vid ett foto på dina nära och kära, och genom bara ett enkelt knapptryck kunna ge din telefon order att ringa upp någon av dem. Detta är bara ett exempel på vad Flic-knappen kan vara behjälplig med för äldre som kanske har börjat fått problem både med minnet, och den nya tekniken. Är det så att du kanske glömt var du lagt din telefon, så kan en annan förprogrammerad knapp enkelt ringa upp din egen telefon.

Vad den nya Flic-knappen är för de yngre och teknikmedvetna

När vi är unga, så vill vi oftast ha något som är nytt och trendigt. I detta fall så är vi övertygade om att denna lilla nya knapp inte kommer att göra någon besviken. Här får alla som använder den teknik som har enorma möjligheter tillsammans med trendkänsla kombinerat med nyttiga funktioner. Mycket mera brukar vi inte be om när vi är unga och nyfikna.

Just nu kan Flic-knappen som säkerligen kommer att bli en dundersuccé förhandsbeställas på Filc´s hemsida för leverans under 2015. Klicka här för fullständig information om den nya Flic-knappen.