Första trailern till Star Wars filmen, The Force Awakens

Nu är den här. Den första trailern till en av de filmer som flest filmälskare just nu väntar på. Det kommer en ny Star Wars film. Star Wars: The Force Awakens är under full inspelning, och blir den sjunde filmen i den ofantligt populära Star Wars sagan. De flesta av oss trodde nog att det skulle vara slut med Star Wars, efter att det kommit ut sex stycken filmer i serien, och de gamla originalskådespelarna tagit ett steg tillbaka för de nya som medverkat i de tre senaste Star Wars filmerna.

Nya Star Wars: The Force Awakens, är planerad att släppas 18:e december 2015

Det kommer dock och bli en lång väntan på denna nya, och mycket önskade, film. Inte förän i december 2015 kommer vi att kunna avnjuta Star Wars: The Force Awakens i biostolarna runt om i Sverige.

Inte heller i trailern släpps det mycket om vad denna film ska handla om. Att det kommer att bli en kamp mellan mörka och ljusa krafter, det vet vi. Vi vet också att originalskådespelarna kommer tillbaka med Harrisson Ford, Mark Hamill och Carrie Fisher. Detta är naturligtvis bra för den fortsatta handlingen, men kan lika väl vara något som får oss att se dessa skådespelare som för gamla för dessa actionfilmer idag.

Har du inte redan sett trailern, och vill se den så finns den på Youtube. Trailern

Vi kan även läsa på IMDb, att denna film ska fortsätta handlingen 30 år efter den tredje filmen i serien, vilken var Star Wars: Return of the Jedi. Att filmskaparna valt att hoppa över 30 år i seriens historia beror förmodligen på att vi inte ska uppfatta originalskådespelarna som för gamla i den nya filmen Star Wars: The Force Awakens.