En teknikpodcast, Om slashat.se

En teknikpodcast, ja vad är det? Vi får alltid nya trendord och namn på saker som egentligen har existerat sedan långt tillbaka. Kanske inte på en sammanställd hemsida, men definitivt i olika delar på flertalet hemsidor runt omkring på nätet.

För att enkelt förklara vad en podcast är, så är det ett digitalt medium som består av episoder och klipp av video, audio, digital radio, information via pdf-filer samt elektroniska publiceringar. Dessa kan antingen nedladdas eller läsas, höras eller ses via streaming över nätet. Podcasts finns i flera varianter varvid de vanligaste tillhör de som du får prenumerera på med en fastställd summa per månad.

En just nu gratis podcast är slashat.se

På slashat.se kan du läsa om det senaste som händer i teknikvärlden, rörande appar, socialmedia, vpn-tjänster och Spotify-tjänster. Varje vecka så hittas det nya ämnen att diskutera och informera om. På slashat.se hittar du mycket information, om många saker och kan se på videor som informerar om nya produkter, diskutera i ett mycket aktivt forum, sök din egen information samtidigt som du kan komma direkt till slashat.se och deras sida på iTunes.

Naturligtvis är det bara så att själva hemsidan slashat.se, är gratis. Vill du som vanligt prenumerera på podcaster genom denna sida, så får du göra som vanligt och använda deras länk till iTunes och betala de avgifter som är lagda för att kunna använda iTunes och deras stora mängd av podcaster.

Annars är slashat.se en mycket bra sida med mycket information för den teknik, och media intresserade och det kan ta lång tid att bara gå igenom denna sida. I övrigt så finns det även en del intressanta frågor som är lagda på deras hemsida, som du enkelt kan svara på och samtidigt få reda på vad andra tycker om samma sak. Här hittar du slashat.se